Търсене
Всички публикации

Улица Княжевска най-после проходима. Така работим ние…

Прословутата с огромното си езеро улица “Княжевска” най-после може да бъде наречена проходима. Точно седмица след мощната медийна атака, която организирахме срещу общината, може да се каже, че проблемът е частично решен. По-долу можете да видите репортажа в БНТ1 (Обществената телевизия показа най-силна ангажираност и старание за решаване на проблема). Тъжното тук е, че 20 години този участък бе тотално оставен в забвение. Още по-тъжното е, че сигналите на граждани и Сдружение “За Княжево” са останали без реакция от общинската администрация години наред. Сега за по-малко от седмица настилката бе частично възстановена. За съжаление не е направено нужното отводняване, въпреки че реката е на 20 метра от проблемния участък. Работниците на този обект ме убеждаваха, че като минимум тази настилка ще изкара зимата, а с повече късмет и пролетта. Да се надяваме, че общината има план за качествено възстановяване в близките месеци.

А аз със смесени чувства приемам фактите – медийният натиск срещу бюрокрацията работи.

YouTube Preview Image

Улица “Княжевска” сега:

 

Улица “Княжевска” преди:

4 Responses to “Улица Княжевска най-после проходима. Така работим ние…”

  • Голям успех.Нека все пак да не сме от онези дето каквото и да се направи са вечно недоволни.Това понякога води до демотивация.Едно благодарсвено писмо където трябва ще отвори нови врати и на пролет пак с надеждата.

  • Zefir Genov says:

    Е ВСЕ ПАК Е НАПРЕДЬК

  • И пак нищо не са направили!!! :(((((((((( Преди да нахвърлят трошляка, трябваше да направят отводняването от страничните канавки и накрая да се подпълнят ямите на Княжевска!!! Ама…. Какво да говорим – това си е чисто и просто хвърляне на прах в очите ни, а парите за ремонта отново са потънали в нечии джобове!!! :(((((((((((( Тия общинари не се научиха как ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ, а карат по стария и изпитан начин – отпускат се пари за ремонт /истински/ но се използват само част от тях по предназначение, а останалите…… Сещайте се от първия път!!! :((((((((((((((((((((((( На Stoyan Konstantinov ще му кажа така – вместо напролет отново да имаме "надежди" – я по-добре да се направи ремонта както пише по книгите, пък след 20-30 години отново!… Тогава ще е нормално да се прави ремонт, а не като сега – през няколко дена – ремонт!!! :((((((((((( Благодарствено писмо – при качествено свършена работа!!! Сегашната работа изобщо не е както трябва!!!

  • jтрабва ли,за всяка улица вквартала да търсиме съдействието на медиите?Защо не се обръща внимание на множеството жалби подадени от граждани?

Галерия
iasla_pavlovo-2 kulinaria_glaven_gotvach-21 vzriv-varna-audi-4 protest_orlov_most-13 img_1651 img_3212 img_4002 img_4030