Търсене
Всички публикации

Стопанска академия – Свищов с уникален рекламен клип

В Стопанска академия “Д. Ценов” – Свищов има много добри преподаватели с профил Маркетинг, но явно никой не се е допитал до тях при реализацията на този рекламен клип.

YouTube Preview Image

Стопанска академия в последните години е по-известна с корупционни скандали, фалшиви професорски титли, плагиатстващ ректор и на първо място с близките контакти на ректора и преподаватели от обкръжението му с Красьо Черния и Маргините. Серията разкрития в медиите не бяха достатъчни на прокуратурата, за да повдигне обвинение към компрометирания ректор Величко Адамов. Нещо повече – още в началото на скандалите той получи подкрепата на образователния министър.

Бисерите на ръководството, обаче, продължават: в новия рекламен клип  главен герой е актьорът Калин Сърменов, по-известен като безмилостния подземен бос Милото, от популярен сериал в национална телевизия. Видеото е в стил “началото на 90-те” и няма нищо общо с модерно представяне на ВУЗ през XXI век. Любопитен съм как са реагирали студентите от специалност “Маркетинг” на това “произведение”, както и преподавателите им?!?!

Академията отдавна не е онази елитна школа, която е била някога, бавно съсипвана в последните години и превърната във феодално владение от шепа тарикати. Кандидат-студентите с всяка изминала година намаляват, а подобни аматьорски клипове са поредния грешен щрих, който допълва негативната ситуация там.

Искрено се надявам скоро и в Стопанска академия “Д. Ценов”  справедливостта да възтържествува и хора като Величко Адамов да отидат на правилното място – в съда.

5 Responses to “Стопанска академия – Свищов с уникален рекламен клип”

 • Теодор says:

  Ивчо, защо не споменеш нещо за семинара, който КФН проведе в Стопанската академия, за първото място, което студентите на Стопанската академия спечелиха в първото междууниверситетско състезание по търговия на финансовите пазари организирно в България. Знаеш само да плюеш… Много си пристрастен – явно имаш вземане даване с някой от Академията, която и ти самия си завършил, но тава не е начина да избиваш комплекси!

  И какво толкова лошо има в този клип? В действителност Калин Сърменов е един успял човек, който хората харесват. Това, че играе негативна роля в един филм не значи, че е такъв в живота.

  Ивчо време е и ти да заживееш в реалния свят, а не в някакъв филм:)

  Поздрави,
  Теодор (Студент в СА)

 • mirchev says:

  “Теодор”, не си Теодор и пишеш от години тук… Както се казва – знаем си IP-тата, знаем си всичко. ;)
  Нямам взимане даване с никой от Академията, само се чувствам неприятно да обяснявам, че съм завършил висшето си образование в онзи ВУЗ, който всяка седмица е или в репортажа на някоя телевизия или в корпуционно разследване на някоя друга медия…
  А последното изпълнение с Нова ТВ, в което се правиха циркаджийски номера от Захариев и ко беше връх на глупостта.
  За клипа – дори не е нужно да си голям капацитет в областта, за да си направиш съответните изводи… Но това все пак не е като дограмата на “реновираните” студентски общежития, нали? ;)

 • Теодор says:

  Ивчо един съвет, като ти е трудно да обясняваш, че си завършил Стопанска академия просто си скъсай дипломата! Още нещо, защо не споменеш за положителните неща които се случват в Академията а само плюеш? Бъди мъж и отговори!

  П.С.: За първи пък пиша коментари в този блог!

 • mirchev says:

  С ник Радо – първо посещение от 14.2.2010г. Стилът е същия,грешките също, дори и мейлът е 1:1 :)
  Да пускам ли скрийншоти от статистиката на сайта? ;)
  Отосно Академията – наистина се случват и добри неща, но те са въпреки политиката на ВУЗ-а, а не благодарение на него.
  Също в университета има много качествени студенти и малко останали качествени преподаватели.
  От друга страна не ми харесва някакъв анонимник да ми пише неща от рода на “Бъди мъж!” :) Звучи малко несериозно.
  Това, което аз искам е възможно най-бързо Академията да се освободи от върхушката около ректора и да се превърне в престижен ВУЗ. Но явно ще почакам още… :)

 • Теодор says:

  Така ми харесваш. Можел си и хубави неща да пишеш за Академията:)

  Знам, че и ти се гордееш, че си завършил там:)

Галерия
bulgaria-russia_-volleyball-27 cska-sofia-styaua-bucurest-21 vzriv-varna-audi-1 protest_orlov_most-69 img_2322 img_2575 img_2915 img_4635