Търсене
Всички публикации

НАП с уникална реклама на касови апарати

Наближава краят на кампанията по смяна на касовите апарати. НАП – като модерна агенция, е организирала рекламна кампания, чието послание е малко странно, но пък весело… И да си призная, ми хареса. Друг е въпросът как тези, които основно поемат тежестта от смяната на касовите апарати, а именно – малкият бизнес, приемат колажа с касов апарат и въже? :) Символиката може да е много двузначна, още повече, че се сменят около 250 000 фискални устройства, над 200 000 от които са на малки фирми. Или сметнато в левчета – около 60 млн. лева, платени от малкия бизнес.

Любопитство предизвиква и използваният за колажа касов апарат, чиято марка не е скрита и е по-скоро гаф на рекламната агенция-изпълнител… Напълно възможно е някой друг български производител на фискални устройства да се обиди или да бъде възприето като реклама…

2 Responses to “НАП с уникална реклама на касови апарати”

  • mumintrol says:

    сезирайте КЗК и ВАС !!!!!!

  • anton says:

    А забелязохте ли ,че логото на нап прилича в случая на адмиралтейска котва вързана с въже и готова да повлече надоло всеки който вземе апарат/размерите на котвата са доста поголеми от апарата/. Дизайнерът доста се е позабавлявал!

Галерия
elka17 img_2639 tony_blair_dublin-64 birmingham-3 <KENOX S860  / Samsung S860> protest_orlov_most-96 img_1824 img_2702