Търсене
Всички публикации

Родната полиция ни пази

Петък, 9.12.2011 г.

Полицейското безразличие в спазването правилата за движение продължава. Около 8 сутринта пред 55 ясла в София е паркиран полицейски автомобил. Улицата* пред яслата е еднопосочна и нарушенията там са ежедневие. Многобройните сигнали към полицията са обикновено без ефект. Нарушителите в най-добрия случай са предупреждавани.

Тази сутрин, обаче бе по-специална. Паркирах на двайсетина метра от полицейската кола и с любопитство започнах да следя дали ще бъдат спрени евентуални нарушители. За всеки случай си включих и камерата. Реакцията на полицаите можете да видите в двете видеа по-долу. Тъкмо да сляза и да ги попитам за неадекватната им реакция и те си тръгнаха…

*Улицата е Белмекен. Карта.

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

Сега ще изпратя двете видеа като сигнал в МВР, за да видим дали това ще има някакъв реален ефект. Или просто отново ще се измъкнат с някакво оправдание… :)

One Response to “Родната полиция ни пази”

  • dani says:

    На 2-рият клип даже ясно се вижда друго нарушение!Господина с черната кола която прави ляв завой отне предимството на пешеходеца и то без последствие!

Галерия
img_0720 tony_blair_dublin-58 bulgaria-russia_-volleyball-95 cska-sofia-styaua-bucurest-11 coca-cola-caffeine-free-2 protest_orlov_most-6 img_3649 img_3658