Търсене
Всички публикации

“Подлезите” на Добрич

Преди повече от 4 години бях публикувал снимки от “Флората на един подлез”. И по-точно за флората на един подлез в град Добрич. Сега, повече от 4 години по-късно промяна няма… И не само, че няма, а повечето основни подлези в града са във фрапиращо състояние.

От една дузина подлези в Добрич  могат да бъдат използвани от гражданите само три. При това всички са строени на булеварди с интензивно движение. Една част от тях се намират  пред КАТ, пред жп гара Добрич, пред спортна зала “Добротица” или служат за връзка между градския парк и един от големите жилищни комплекси. Липсват рампи за хора с неравностойно положение, за майки с колички. Растителността навсякъде е многогодишна или просто “подлезите” са затворени.

2 Responses to ““Подлезите” на Добрич”

  • Прасунсен says:

    Пробвах с няколко браузъра и не мога да видя нищо освен малките превюта. Не е лошо да махнеш тия глупави плъгини и да пуснеш снимките нормално

  • mirchev says:

    Това е една от най-популярните галерии. При мен работи перфектно. Пробвах на IE, IE 64, Firefox, Opera, Maxthon – навсякъде се отварят без никакви проблеми. Пробвах и във виртуално РС с IE 7, отново нямаше проблем.

Галерия
bulgaria-russia_-volleyball-27 cska-sofia-styaua-bucurest-21 vzriv-varna-audi-1 protest_orlov_most-69 img_2322 img_2575 img_2915 img_4635