Търсене
Всички публикации

Фотогалерия: Новият център на Добрич изпочупен

След тържественото откриване на обновената пешеходна зона в Добрич, което се състоя преди броени дни и бе уважено от премиера Бойко Борисов, продължава подмяната на вече счупени плочки. Има и голям обем довършителни работи по запълване на фугите. Интересно защо, но подменените 29 000 кв. м  плочки започнаха да променят своя цвят, замърсявани само от движението на пешеходците. А велосипедистите продължават да търсят “обособеното велотрасе”.

Станалото известно откриване на обновения център на родния ми град с репликата  “Ако ме дразните, ще подпиша на инат за шистовия газ” озадачава добруджанци. Предварителните прогнози за бързо замърсяващи и чупещи се плочки се оправдават много преди зимата. Допълнителен коментар е излишен, снимките говорят повече.

6 Responses to “Фотогалерия: Новият център на Добрич изпочупен”

 • Пипи says:

  на мен старите плочки ми харесваха повече.

 • mirchev says:

  Честно казано и на мен. Единственият негатив бе, че се хлъзгаха много зимата. От друга страна бяха много по-красиви. Тези новите ще се разкапят бързо и ще наблюдаваме познатото “пльокане” с вода…

 • Алекс says:

  Е, все пак имат някаква гаранция от изпълнителя и производителя, ако има проблем ще се оправи. Обаче има някои странни факти покрай този център. Отначало плочките бяха безумно криви и на някои места се поставяха по няколко пъти, като работата вървеше изключително бавно. Това ме води до извода, че се е опитало, да се мине възможно най-евтино и в последствие вече, защото все пак трябва да бъде одобрено, е започнато, да се прави както трябва, но срока за завършване е бил много по-малък. Това е причината за положението в момента. Целта според мен са ниски разходи, които обаче да се изкарат големи на хартия, а разликата е ясно къде да отиде. Вероятно поради изключително некачествената работа в началото е намаляла доста от желаното, а поради бързането ще има дефекти.

 • кристиан says:

  аз не съм от Добрич,от Русе съм обаче бая са ви наиграли с тоз ремонт,и тука правиха ремонт на центъра и си мислех че е кофти но като гледам вашият по гаден и от нашият!:)))

 • mirchev says:

  На всичко отгоре го откри Бойко Борисов и похвали екипът в общината как си е свършил работата… А по-скоро трябва да се направи проверка за избраните оферти, материали и т.н.

 • necho says:

  Въх въх как си чешат езиците тези дето ги отсвири народа на изборите . ЖЖЖЖЖааалки стеее.

Галерия
katastrofa_tsar_boris_iii_sofia-44 dsc09490 bulgaria-russia_-volleyball-52 treti-metrodiametyr-ovcha-kupel-metro-gorna-bania-25 protest_orlov_most-82 img_2189 img_2294 #ДАНСwithme ден 11. Протест пред МС, НС, Орлов мост и шествие из улиците на София.