Търсене
Всички публикации

Пилешко филе за… децата! :)

Тъпа история, след като и в големите вериги като Кауфланд не мога да си купя примерно пилешко филе, което да става за ядене. Това от снимките е купено вчера (20.08.2011 г., събота) от Кауфланд Овча купел. Според клипса е в срок на годност, на вкус, мирис и… на изглед е доста зле.

Не съм от майките фанатички, които могат цял ден да се вайкат по въпроса, но е тъпо да купиш нещо, предназначено за деца и то да се окаже развалено, въпреки, че е в срока си за годност. Тъпо е да си голяма верига магазини и да липсва добър контрол по качеството. Тъпо е да си уж реномиран производител на колбаси и т.н., а да не следиш добре за качеството на това, което излиза.

Резултатът – повече няма да си купя от това филе, още повече, че съм с усещането за развалено качество след първоначалното навлизане на пазара. Това, което знам е, че в нормална държава подобна случка (още повече и на продукт за деца) трудно ще ми се случи.

2 Responses to “Пилешко филе за… децата! :)”

  • Жоро says:

    Това е саботаж, аз не видях една снимка на филето разрязано и неизвадено от опаковката с добавка развален сектор, виждам ДВАТА КРАЯ на някакъв колбас до Сачи колбаса, но не видях, Сачи филето, да е отрязано и от двете страни, да не говорим, че не се забелязва гнил елемент по вътрешността на неразопакованата част.

  • mirchev says:

    Ами не е… Парчето бе изпратено при тях, изследваха го и се извиниха, дори имаше компенсация. Признаха, че проблемът бил при тях и според технолозите им – това се е получило от наранено месо на животното…
    Имам и пълна комуникация по въпроса.
    Поздрави!

Галерия
img_1309 rom_ihtiman-6 iasla_pavlovo-8 bulgaria-russia_-volleyball-12 birmingham-56 bulgaria-poland-2012-21 img_2064 img_3450