Търсене
Всички публикации

Снимки: Отново опашки пред КАТ София

22.07.2011 г., 8:20 часа., КАТ София

                Само преди дни от столичния КАТ обявиха край на опашките пред гишетата. Гръмко бе обявено, че в събота няма да се работи, тъй като нямало хора… Е, днес, в петък на повече от 300 човека им бяха опънати нервите докрай. Работното време на КАТ започва в 8:30 (преди време отваряха врати около 7:30). Страстите сред чакащите се нажежиха до такава степен, че можеше да се стигне и до саморазправа. От друга страна организацията по пропускането на чакащите е изключително лоша. За гишета различни от получаване на книжки и наказателни постановления хората чакаха реда си на опашката и не можеха да влязат. В същото време гишетата вътре стояха празни с отегчително гледащи служителки.

                На 14 юли в интервю за БНТ комисар Стратиев казва:

Алекси Стратиев: Интервюто вие сте го направили в Софийския КАТ и смяната на ръководството е само в Софийския КАТ, така че тези неща, които там са решени, не са под моя юрисдикция. Но мисля, че през този период няма такъв голям наплив от хора и тогава, когато се получават големи опашки, аз мисля, че ръководството на КАТ София реагира своевременно и прави времето плаващо. 
Водещ: За опашките – кога ще свърши това чакане пред гишетата, за да си получат актовете?
Алекси Стратиев: Разликата в опашките е потресаваща в сравнение с минали години, така че пак това, което казахме и за корупцията, това, което казваме и за обслужването на гражданите, вървим към добро. 

                Снимките по-долу от днес говорят за нещо съвсем различно.

4 Responses to “Снимки: Отново опашки пред КАТ София”

  • Само на мене ли ми се струва така, или цитираните по-горе отговори на Алекси Стратиев звучат неадекватно, направо малоумно?

  • Вчера подадох документи за подновяване на книжка. За половин час приключих, заедно с плащането на таксата и попълване на документите. Общо взето съм доволен, като изключим факта, че ми се появи някаква глоба от 2008г, за която нямам спомени.

  • mirchev says:

    Супер, значи има подобрение? :)
    Истината е, че този хаос се създава само сутрин, тъй като отварят в 8:30. Ако стартираха работа в 7:30 тези снимки нямаше да ги има. И не е лошо в КАТ да се позамислят за това…

Галерия
img_0898 img_1051 tony_blair_dublin-9 cebit_2011_hannover-22 bulgaria-russia_-volleyball-8 coca-cola-caffeine-free-2 img_3227 img_4086