Търсене
Всички публикации

ЕКСКЛУЗИВНО: ЦСКА плати всички дължими суми на Сливен

Читателите на ivomirchev.com първи имат възможността да научат:

ЦСКА плати всички дължими суми на ФК Сливен, чрез ЧСИ Милен Бъзински.

Подробностите:

Към днешна дата, буквално преди минути футболен клуб ЦСКА официално изчисти всички свои дългове към ФК Сливен. Дългът в момента по експертиза призната от Сливен е в размер на 312 000лв. ЦСКА е цедирал 22 000 лева по задължения на Сливен към Александър Тонев още от времето, когато беше преотстъпен там. Сумата за плащане е 290 500 лева и се очакваше тя да постъпи по сметките на ЧСИ Милен Бъзински в сутрешните часове. Към момента преводът на парите е факт и ЦСКА не дължи нито стотинка на ФК Сливен.

След изпълняване на запор на съдебен изпълнител се счита, че дългът е погасен към кредитора както ако беше взел тези пари. Изпълнителното дело няма да бъде прекратено тъй като все още Сливен ще има задължения към НАП. Все пак всички футболисти като привилигировани взискатели ще бъдат удоволетворени и ще получат изцяло заработените си трудови възнаграждения.

Спорен остава въпросът какво ще последва оттук нататък с лиценза на Сливен след като ЦСКА им се издължи, а тимът на Лечков все още дължи пари на НАП.

Предложението от ivomirchev.com е БФС да блокира лиценза и трансферите на Сливен заради дългове към НАП и други…

 

One Response to “ЕКСКЛУЗИВНО: ЦСКА плати всички дължими суми на Сливен”

Галерия
balchik-litex-kupa-na-balgaria-3 fsb_kontsert_ndk_2010_sofia-12 birmingham-22 protest_orlov_most-21 img_2209 img_2630 img_3053 img_3160