Търсене
Всички публикации

Полицейска жажда

Между 4:30 и 6:00 часа  е идеалният момент да си напълните истинска минерална вода от един от най-добрите извори в София – този в Горна баня. През останалото време са опашки от хора, таксиджии с по 20-30 „галончета“ и сърдити лелки…

04.06.2011 г. 5:55 часа, извор N1 в Горна баня. Полицейски автомобил (предполагам на 6-то РПУ) е спрял и полицаите пълнят туби топла минерална вода. Веднага се сетих как един полицай от същото РПУ ми се бе оплакал, че имат на разположение само две патрулки за целия район. За район с около 150 000 жители – два патрулни автомобила… И дежурните в единия от тях се отбиват да си напълнят тубите с вода.

Бях виждал полицаи с патрулните коли да водят децата си на училище, да държат на задната си седалка зарзават и какво ли още не. Но горнобанска минерална вода да зареждат виждам за първи път. Чудя се в каква част от работното си време реално се занимават с дейности, включващи служебните им задължения?

 

3 Responses to “Полицейска жажда”

  • Hristo Takev says:

    Ако виждате това за първи път, аз лично с очите си съм го виждал многократно…

  • horoskopi says:

    Ами и те са хора, може за колата нещо да им е трябвала :)

  • Мони says:

    Аз пък нещо не разбирам къде е проблема !? Да беше заснел как взимат алкохол и го държат в колата О.К. ама това някаква вода си пълнят хората.Междудругото явно и те пият вода колкото и да е странно. Ако не се лъжа това е обществена чешмичка и не е само за жителите на Горна баня и 24/7 да има опашка теб какво те бърка.

Галерия
03 img_0731 dsc09593 bulgaria-russia_-volleyball-5 img_2553 img_3817 img_4004 ulitsa_kniajevska-5