Търсене
Всички публикации

Добре дошли в Кауфланд – Овча купел

Хубава неделна утрин. Кауфланд в Овча купел е препълнен с пазаруващи. Като почитател на промоциите си харесвам една 50% отстъпка на сарми. Избирам две пълни кутии (в оригинал доставяни от КЕНАР). Без да ги тегли леличката зад щанда им слага бележка 2,5кг. Минавам през касата и учтивата касиерка ме таксува както си трябва. Прибирам се у дома и виждам, че още от КЕНАР теглото е обявено на 2кг, а не 2.5кг. Поглеждам фискалния бон – прецакан съм! :) Опитвам да се обадя на клиентския телефон на Кауфланд, но отговорът оттам е, че не мога да подам какъвто и да е сигнал, тъй като “пощата не е активна”.

Не съм за 3,70лв., нито целта ми е да се заяждам за глупости с веригата Кауфланд. По-лошото е, че често в бързането не обръщам внимание на всяка отделна покупка и стойността зад нея. Доверявам се на служителите в магазина и съвестно си плащам. Знам, че като мен са много хора. И когато нещо подобно се случи дори и не мога да подам сигнал, тъй като “пощата не е активна”.

 

4 Responses to “Добре дошли в Кауфланд – Овча купел”

 • matematika says:

  0,5*3,70=1,85

 • mirchev says:

  matekatika, (0,5*3,70)+(0,5*3,70)=3,70 :)
  Кутиите са две. Успешна седмица!

 • Teacher says:

  Мен веднъж в Била замалко да ме прецакат като на кулинарния щанд едни картофи, тежащи около 250 гр, ги изкараха половин килограм. След това отидох да си измеря сам на везната до зеленчуците и подозренията ми се потвърдиха. После се върнах при служителката и й казах, че везната при зеленчуците показва друг грамаж, а тя ми отвърна “ами, тази везна тегли само плодове и зеленчуци”. о_О Беше нова и, не че искам да обиждам жените, но зле с логическото мислене, както е при немалко представители на нежния пол. Един по-опитен неин колега загря набързо какво става и оправи нещата. Тя май не беше изчистила предното претегляне и то се беше насложило върху моята покупка.

 • maria says:

  Напоследък се обявява промоция на дадена стока в Кауфланд и точно тая стока липсва. Ходила съм за много неща, които липсват, когато са по-евтини. Тая седмица няма охладено горно бутче от 3,29, крилца от 2,69. До 04.ІІІ. трябваше насипната лютеница от щанда със салатите да е по-евтина и въобще не се появи на щанда.От понеделник вече се продава на по-високата цена.По същия начин липсаха патешки бутчета, апрески, домакински лопатки и др., когато бяха по-евтини. Ами не лъжете хората, пускайте всичко на редовни цени и това е.Няма съответствие между цените във вестничето на Кауфланд и стоките в магазина.

Галерия
protest_obshtina_varna-9 dsc09428 birmingham-69 ikea-otkrivane-otvariane-sofia-18 <KENOX S860 / Samsung S860> img_2590 img_3899-jpg img_4587