Търсене
Всички публикации

Конфликт на интереси в Стопанска академия?

От командировки и работа понякога не остава никакво време за събитията в милата Родина…

Ето така между другото съм пропуснал, че преподавател от Стопанска академия – Свищов е разследван за конфликт на интереси. Благодарности на сайта paste.hit.bg, че напомни за този факт. Поздрави и на вестник “Дунавска зора”, в който явно не са се поддали на “другарски натиск”. За любопитните – подробностите по-долу:

4 Responses to “Конфликт на интереси в Стопанска академия?”

 • Радо says:

  Общинскато ръководство на “ГЕРБ – Свищов”. Всъщност кои са те? Абе кой им е шефът(май вече останаха без такъв? Ето малко иформация за него:

  http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=622410

  и още:

  http://www.desant.net/show-news/21088/

  и още:

  http://www.desant.net/show-news/20924/

  Това ли всъщност е ръководството на “ГЕРБ – Свищов”. Толкова “честни” и “морални” хора няма никъде другаде.
  Тръгнали да ми говорят за конфликт на интереси, а са забравили те самите какви далавери са правели.
  Вие сте срам за партията и СВИЩОВ. Вън боклуците от ПП ГЕРБ! Всички трябва да бъдете отлъчени от тази партия!:)

 • Счетоводител says:

  С решение на комисията за разкриване и предотвратяване на конфликт на интереси при Общински съвет – Свищов от 19 ноември 2010 г. самият Емил Михайлов (все още шеф на ГЕРБ-Свищов) е даден на прокурор и съд за установено поведение на реализиран материален интерес при конфликт на интереси. Всички пари на ВиК-Свищов 3 млн. лв. обороти и над 500 хиляди лева депозити са били в банката, ръковдена на ниво клон – Свищов от жена му (Инвестбанк). СЪщата се казва Кирилка Михайлова. Самият Михайлов има за снаха Донка Михайлова – депутат от БСП в 40-о Народно събрание от Ловеч.

 • Счетоводител says:

  Още нещо за Бачо Емо:
  http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=7993&Itemid=1

 • Алфа-студент says:

  Делото за милионите на ВиК-Свищов в банката на жената на шефа на ГЕРБ Емил Михайлов (бачо Емо) тръгва на 14 декември в Административен съд Велико Търново. Както се оказва крадецътр викал – дръжте крадеца.

Галерия
romans2 img_2578 iasla_pavlovo-9 iasla-pavlovo-detska-gradina-1 selo-tvarditsa-republika-moldova-47 bulgaria-russia_-volleyball-113 bulgaria-russia_-volleyball-35 img_1855