Търсене
Всички публикации

Отново депутатът Емил Димитров

В ГЕРБ поне 33 от депутатите имали интереси в туризма… Изненада! Сред тях отново е и Емил Димитров (повече за него тук, тук, и тук). Депутатът, който най-вероятно е навредил най-много на България за последните 18 месеца… След откритото му лобиране в законите касаещи лова, забраната за тютюнопушене, сега е ред и на по-ниското ДДС за турзима.

В ГЕРБ правят и не малко полезни неща, но и доста глупости, като национализацията на пенсионните фондове и вдигането на осигурителната вноска. Учудваща е възможността на един депутат и кръга около него да им се предостави подобна възможност – да определят основни закони, съгласно своя собствен интерес, в ущърб на обществения.

Всичко може да бъде най-достъпно описано с репликата на Георги Ангелов в Капитал – “Неграмотен популизъм”!

3 Responses to “Отново депутатът Емил Димитров”

 • Вера Попова says:

  Иво, дано повече хора четат тъжните истини, които публикуваш. Само си поправи една правописна грешка от невнимание – ущърБ. Пропуснал си от бързина последната буква. Иначе категорично “Like”.:)

 • mirchev says:

  Аз се чудя как в ГЕРБ не взимат мерки… Или този човек просто има огромно влияние…

  P.S. Благодаря за корекцията… :)

 • Архонт Бинев says:

  Да не забравяме че брат му е генерал Димитров, шеф на НСО, а самият Димитров има 2 Ловни стопанства, където ходят голeмците на държавата на лов!!!

Галерия
img_0912 rom_ihtiman-3 cska-sofia-styaua-bucurest-15 bulgaria-poland-2012-27 bulgaria-poland-2012-36 pojar-letishte-varna-15_0 protest-varna-tim-31 img_3689