Търсене
Всички публикации

В МВР се занимават с Chitanka.info

Преди години си говорих с един познат от една МВР структура и му разказвах колко впечатлен съм от акциите на Явор Колев и как считам, че вървим в правилна посока. Естествено, не се бях замислил и вникнал особено в същността на работата му. В следващте два часа, обаче, този мой познат ми разказа доста интересни неща за именно този Явор Колев… След разговора, малко озадачен и доста замислен, си вървях и се питах – има ли някой в МВР, който да получава заплата за това, което трябва да върши? По това време вътрешният министър бе Румен Петков и някои простотии можеха лесно да бъдат обяснени именно с това. Да, но сега времената са други, а сякаш нищо не се е променило.

А всъщност… Докато на Женския пазар се продават тонове цигари без бандерол, полицията се занимава с Chitanka.info. Докато мутризирани типове с черни полукамиони/джипове тероризират всички по пътищата, нашата полиция се занимава с Chitanka.info. Маргините пак са на свобода, както и престъпната им група, а МВР се занимава пак с Chitanka.info. Докато в почти всяка община има огромни по размер корупционни практики, нашата полиция се занимава пак с Chitanka.info. В Народното събрание бъка от корумпирани лобисти като Емил Димитров (новият Камен Влахов), които нанасят щети на държавата за милиарди, а нашата полиция се занимава с Chitanka.info. Докато в правителството има хора като Тотю Младенов и Сергей Игнатов, съсипващи сферите, в които работят, нашето МВР се занимава с Chitanka.info. Докато в кооперацията, в която живея, има 10 обира при 7 апартамента за последната 1г. (без полицията да предприеме реални действия или да е заловила крадците), МВР отново се занимава с Chitanka.info. Докато шайката чиновници на бившата тройна коалиция си цъка доволно със “спечеленото” през предния мандат, МВР се занимава с Chitanka.info.

Дали някой в МВР има идея, колко сбъркани са част от нещата, които правят? Дали в МВР има някой, който може да се абстрахира от полицейското/пожарникарско мислене и вникне малко повече в някои обществени ценности? Дори и да има, явно няма глас… Защото в МВР се занимават с Chitanka.info.

18 Responses to “В МВР се занимават с Chitanka.info”

 • Калина says:

  Много добре написано. Напълно подкрепям. И без това не останаха много хора да четат. Да им вземем и това….:)

 • minuva4 says:

  Свежо: Голяма грешка на ГЕРБ беше този арест! (coffee)

 • Безсмислено е да се занимаваме с МВР- от Освобождението до днес тази структура е ИЗВЪН ЗАКОНА! Дори и бай Тошо го разбра и рече: “Трябва да създам едно ново МВР, което да пази гражданите от сегашното МВР.” И точно да ги емне, взе че дойде “промяната”…

 • МВР е една от най-странните структури в държавата… И не знам кой трябва да се реформира повече – полицията или съда? :)

 • аз казах says:

  …докато хората чакат по опашките за нови документи и си губят времето в МВР се занимават с Chitanka.info.

 • Мартин says:

  Прави ми впечатление, че може би трябва да си поговорите с някой, който има контакт с образователната система, за да си промените мнението за Игнатов, донякъде подобно на промяната, която сте преживял за Колев.

 • Zhel5 says:

  Свежо: Занимават се с ˝Читанка˝, а чалгата и силикона с приоритет?! И˝ как ще ги стигнем американците˝-насреща им да бягаме – пак няма да успеем.Жалко! :(

 • zlbig1 says:

  Свежо: Какви американци те все към Москва гледат :)

 • Кратък, ясен и абсолютно точен пост със страхотен завършек. 100% съм “за” написаното и напълно те подкрепям. Гледат да вдигат пушилка за пред народа, колкото да не ги притеснява много-много за схемата лява ръка – десен джоб, за жалост.

 • Яворчо says:

  Яворчо защо го направи
  Друже ти имаше всичко
  От нищо не те лишихме…

  Бааааааааа. Яворчо, в живота на един мъж с оръжие има моменти когато трябва да налапа дулото и да натисне спусъка….
  Този момент за теб настъпи.
  Равнис мирно.
  Яворчо! Притихнали чакаме гръм.

  Майтап бе Уили, това е България не Япония. Ама Батка много шъ уважим ако си пуснеш рапортчето.
  Трябва пич, трябва.

 • POOHY says:

  Свежо: Защо само чалгата и силикона да са приоритет? Ами хомосексуалистите с промитите им от сциентологията мозъци?

 • zlbig1 says:

  Свежо: Остави ги тях,сега ще дойде някой ˝различен˝ да заяви че не сме правилно информирани (thumb up)

 • Тошо says:

  Напълно подкрепям. Не може да се закриват библиотеки. Единственото, което ми остава е да предложа нов девиз на Герб за следващите избори: “Да превърнем всяка мозъчна гънка в мускул”

 • bgbox says:

  Идеята е ясна : колкото по-прост и необразован е народа то толкова по-лесно се управлява и манипулира.
  „Там където изгарят книги, изгарят накрая и хора.“
  думи на Хайнрих Хайне по време на Нацистка Германия.

 • msss says:

  идеята е да имитират дейност.

Галерия
protest_obshtina_varna-9 dsc09428 birmingham-69 ikea-otkrivane-otvariane-sofia-18 <KENOX S860 / Samsung S860> img_2590 img_3899-jpg img_4587