Търсене
Всички публикации

paste.hit.bg: “Министърът на образованието Игнатов на гости при ректора на Красю Черния”

Любопитна публикация в сайта www.paste.hit.bg разказва за още по-любопитна среща през уикенда в Стопанска академия. Публикувам материала без корекции:

Министърът на образованието Игнатов на гости при ректора на Красю Черния

Има ли чадър над дискредитирания ректор на Свищовската Академия?

 Министърът на образованието младежта и науката Игнатов бе официален гост на 26.03 на скандалния ректор Адамов на Свищовската Академия. Формалният повод за министерската визита бе юбилейно събрание на Националното представителство на студентските съвети. Домакин на събитието е криминалният ректор Адамов, чийто действия се разследват в момента от прокуратурата. С присъствието си министърът легитимира свързания с Красю Черния и братя Маргини дискредитиран ректор. През месец януари не случайно бе направено парламентарното питането от депутата Борислав Стоянов до просветния министър по повод мотивите на Игнатов да не уволни Адамов  «има ли чадър над дискредитирания ректор на Свищовската Академията».

След скандални картини и огромни снимки на ректора Адамов с предишния председател на парламентарната комисия по образование Лютви Местан, президента Първанов и др. сега се очаква поредния портрет на ректора Адамов с просветния министър и видеоклипове да респектират студенти и опоненти на ректора.”

Изключително странно е в момент, в който ректорът е разследван от поне дузина институции в държавата, до него да стоят двама министри – на спорта и образованието. Любопитен гаф на МС. Мисля си, че случаят тепърва ще търпи равитие.

4 Responses to “paste.hit.bg: “Министърът на образованието Игнатов на гости при ректора на Красю Черния””

 • амеро says:

  Свежо: упс греда.игнатов игнатов.

 • Радо says:

  Г-н Мирчев какво става с оставката на Адамов. Колко още ще чакаме? Какво стана с обвиненията, които бяха отправени към него?
  Много помия се изсипа по Академията, а както се вижда няма нищо доказано по всички отправени обвинения.
  Наистина жалко, че се хвърли такова петно върху едиствената Стопанска Академия в България.
  Бих си позволил един съвет и към Вас г-н Мирчев – анкетата, която правите по отношение на оставката на Адамов май малко остаря, особено частта “Да, като подарък за академичната общност за 03.03.2010”. Защо не я смените и да измислите нещо ново? Нека все пак бъдем актуални:)

 • Kostadin says:

  Здрасти, Иво! Поздравления за всичко, което правиш за Академияа и Свищов!
  Бях там миналото лято и се изумих- навсякъде се беше настанил СОЦ-а. Ама тоя- късния СОЦ- на мижитурките и мутрите, на смачканите и безгласните, на безпътицата- тоя, дето почна след 1990-та… Мисля, че сега е неговия триумф. И го управляват най-устойчивите държавни служители, докопали се до разни постове и служби, тези със служебния морал- разновидност на чалгата. Те са навсякъде- в академий, министерства, в разни фирми…и творят! Творят бездушие и нищо, останалите се кокорят. Едва ли нещо хубаво ще се случи с тоя кофти “материал” (както самия негов водач се изрази преди време). Достатъчно е да ги видиш как слушат чалга и да разбереш…Чалга- триумфиратът на България- страната на войнстващата простотия…
  Дано успееш!…

Галерия
img_2336 romans15 fsb_kontsert_ndk_2010_sofia-62 iasla-pavlovo-detska-gradina-1 selo-tvarditsa-republika-moldova-51 kiselo-mliako-priasno-mliako-elit-4 protest_orlov_most-86 2013-11-10-14-31-35