Търсене
Всички публикации

Снимки: Скандалът на В.Сидеров и полицията във Франкфурт

Историята с “ареста” на Волен Сидеров в Германия и проблемите, които лидерът на Атака създаде са известни на всички. Самолетът на Луфтханза бе изведен на отделна писта и заобиколен от сили на полицията, заради действията на българския политик по време на полета.

Българин, пътуващ в самолета е успял да снима рулирането на машината и наобиколилите я полицейски автомобили. Кадрите се появяват за първи път в този блог.

Благодарности на техния автор – Любомир Млеканов.

One Response to “Снимки: Скандалът на В.Сидеров и полицията във Франкфурт”

  • Thomas says:

    Напълно вярвам, че нашият пациент се е държал свински и всичко, което се говори за случая, е вярно. И все пак точно тези снимки абсолютно нищо не доказват – виждал съм подобна конфигурация до самолета, в който се намирам, без в самия него да е имало абсолютно никакъв друг проблем, освен че примерно на него ще бъде качен престъпник или ще бъде екстрадирана поредната “бригада” от наши проститутки от Германия. Тъй че много ще се радвам да видя някакви по-сериозни доказателства. И се надявам този случай да не бъде покрит зад дипломатическия паспорт и общоевропейските интереси.

Галерия
katastrofa_tsar_boris_iii_sofia-10 elka8 bulgaria-russia_-volleyball-13 protest-varna-tim-62 img_1667 img_1913 img_2056 img_2352