Търсене
Всички публикации

Новият Камен Влахов в НС

Цигари, пушачи, забрани, лобисти, протести, контрабанда и… ориенталщина. Явява се някакъв си Емил Димитров и обяснява как забраната за тютюнопушене трябвало да отпадне… Разсъждавайки хаотично стигам до извода, че Емил Димитров е съвременният Камен Влахов. Откакто е в парламента той “работи” само по спорни законопроекти. Независимо дали става дума за лов, заменки или цигари, действията му са откровено срещу обществения интерес.

Явно в ГЕРБ започват да се проявяват един по един новите палячовци на 41-ото Народно събрание. Сходна бе ситуацията и в НДСВ през 2001г. Това всъщност е нормално, когато не познаваш собствените си депутати, обществото също не ги познава, а те самите са като манастирски послушници. Такива като Емил Димитров в ГЕРБ са не един и двама и персонажите им тепърва ще се появяват на парламентарния небосклон. Фрапиращото е, че Бойко Борисов не предприема нищо съществено да коригира недъзите в ПГ на ГЕРБ и собствената си партия.

Иначе изходът от битката за цигарите отдавна е ясен и всичко е въпрос на време. Тъжното е, че вместо да борят корупцията и престъпността със законодателни инициативи, такива като Емил Димитров преследват чисто корпоративни интереси. Стигна се до там Иван Костов да даде най-точното обяснение на случващото се – ориенталщина. Аман от ориенталци!

One Response to “Новият Камен Влахов в НС”

Галерия
iasla_pavlovo-15 nov-centyr-dobrich-schupeni-plochki-10 protest_orlov_most-134 protest_orlov_most-72 img_1934 img_3048 img_3663 img_4582