Търсене
Всички публикации

Безсъници в… Свищов II

Скромният призив от публикацията със скандалния видеоклип на ректора на Стопанска академия даде резултат. На обявения мейл получих доста интересни документи, издадени (според изпратилите ги) в Стопанска академия.

По-долу публикувам една малко странна заповед, както и правилника за вътрешния трудов ред в Академията. В последния има един чл.21 с изключително “странни” точки 8 и 11. След като ги прочета започвам да се чудя за висше учебно заведение ли говорим или за секретна военна база?

ПРАВИЛНИК ЗА ВЪТРЕШНИЯ ТРУДОВ РЕД В СТОПАНСКА АКАДЕМИЯ “Д. А. ЦЕНОВ” – СВИЩОВ

6 Responses to “Безсъници в… Свищов II”

 • Светла says:

  Радвам се, че има хора, които се опитват да борят корупцията във висшето образование с публичност, както няколко човека се опитваме в Благоевград (в резултат двама бяха уволнени, а двама напуснахме, но борбата продължава)и също издирваме и публикуваме интересни документи … Така ще е, докато и в университетите разберат, че авторитетът на един университет не е в това да си затваряш устата.

 • Johnnie says:

  Ами какво се чудиш – самозабравили се безмозъчни дерибей в тоталитарна държава… Гражданско общество – йок! И нещо много важно – по качество на създаваните закони и тяхното приложение България е на…. 151 място от 192 държави – членки на ООН, ама на кой му пука… ;)

 • mirchev says:

  Един интересен линк по повод Величко Адамов и сие :)
  http://novinitepro.bg/novinite/kriminalno/rektort-na-svishchovskata-akademiya-vrtyal-nezakonni-dalaveri.html

Галерия
protest_obshtina_varna-5 img_1152 iasla_pavlovo-36 bulgaria-russia_-volleyball-103 img_1920 img_1972 img_2553 img_2996