Търсене
Всички публикации

Баничкомобил

    Това е… баничкомобил! :) Превозно средство със специално предназначение – превозва банички, пици и разбира се боза на Централна гара в София. Притежава футуристичен дизайн и е издържан съгласно всички изисквания на стандарта на ЕС – ЕВРО5 – не отделя замърсяващи въздуха газове. 

    Баничкомобилът всекидневно привлича завистливи погледи… но истината е, че не всеки може да си позволи да го притежава…

    В баничкомобила има строго разпределение на хранителните продукти: отзад са баничките, а отпред до водача пиците и бозата…

    Както се полага за всеки себеуважаващ се баничкомобил – той си има и разносвач…

    Хигиената в баничкомобила е на високо европейско ниво. Не се позволява продуктите да бъдат “дегустирани” от многобройните кучета и котки в района на гарата.
    Разбира се винаги са възможни изключения… например паднал кашон върху тавата с банички…

    Кашонът бързо се вдига, а ако има някакви остатъчни боклуци предполагам баничките се поизтупват и вече са готови за консумация.
    Предстои концепцията за баничкомобил, както и цялото ноу хау по превоз, доставка, методика на съхранение да бъде приложена във всички страни от ЕС… за да станем известни като едни от най-големите рационализатори на Европа… :)

Comments are closed.

Галерия
bulgaria-russia_-volleyball-27 cska-sofia-styaua-bucurest-21 vzriv-varna-audi-1 protest_orlov_most-69 img_2322 img_2575 img_2915 img_4635