Търсене
Всички публикации

Антония Първанова – кандидат за кмет на София? Не, на Добрич!

    НДСВ стигна дъното. Кандидат кмет на царската партия за София – Антония Първанова. След евродепутатския гаф, който й сътвориха за евроизборите, сега царските хора са решили да я унижат докрай. Може би някой ще си помисли, че предизборната кампания за нея ще бъде чиста реклама? Не. Просто Антония Първанова ще стане символ на тоталното разрушаване на НДСВ.
    С какво може да спечели столичния избирател тази дама?
– С познаване проблемите на града? – Не. Родом тя не е от София.
– С неин успешно реализиран проект? – Няма такъв. Може да се поспори само около участието и в кампанията за междинните кметски избори в Добрич и купуването на цигански гласове, с които реално тогава НДСВ най-после се сдобиха с  кмет на окръжен град,
– С имидж на чист човек, чужд на клиентелисткия подход? Не. Може би някои си спомнят изложбата на Васил Божков
"Великолепието на България" в Брюксел и ролята на настоящата кандидат-кметица, тогава евродепутат?

    Правилният ход на НДСВ, според мен бе да предложат Антония Първанова за кандидат-кмет на родния си град – Добрич. Това е къде, къде по-реална цел, отколкото борбата с двама генерали и един блестящ икономист в област, в която подготовката й меко казано куца.
    Пък и г-жа Първанова успешно ще може да използва контактите си, реализирани в участията й на цигански сватби из добричките ромски махали, за да спечели някой и друг гласец…
    Не на последно място – като кандидат за кмет на Добрич г-жа Първанова ще стимулира мъжкия вот и ще раздвижи позаспалия напоследък североизток…
   

33 Responses to “Антония Първанова – кандидат за кмет на София? Не, на Добрич!”

 • kraisky says:


  Не съм съгласен!
  И най-беглият анализ на участващите в кметската надпревара за София показва, че който и да бъде избран резултатът ще е едни и същи.
  В крайна сметка става дума за екип. Дали пожарникар, дали разузнавач или икономист всичко се свежда до екипа.
  Първанова ще бъде един красив протест, ако софиянци гласуват за нея. Все пак ще ми е по-приятно, ако тя се явява на екрана като мой кмет, отколкото някой от изброените.
  Казвам това като човек. Не съм фен на НДСВ.

 • gothic says:


  Красив протест, наистина-но какъв …
  Красив протест, наистина-но какъв смисъл?

 • анонимен says:


  Не, на Добрич!
  И слава богу.Който я познава в Добрич, ще разбере защо.

 • viovioi says:


  *
  Хора, не подценявайте плана. Всички трикове трябва да бъдат изпробвани. Ако мине, мине, ако не поне мъжете ще поплакнат око))) Ми така си е. Но да не се труди върху проекти, по добре да щтракне една фото-сесия за Плейбой ,мисля е добра идея.

 • анонимен says:


  А аз исках Мадона да се кандидатира
  Като независим кандидат

 • zari says:


  Кратко и ясно сте изложил мнението си!
  Подкрепям Ви!

 • анонимен says:


  Тя за никъде не става
  Тази пишман докторка и пишман депутатка не става за нищо нито в София,нито в Добрич! Като част от измамата наречена НДСВ тя е способна само на политически машинаций,интриги и кражби в особено големи размери.

 • анонимен says:


  Тя и като жена не струва
  Вярвайте ми,че тя и като жена не струва! Казвам го от личен опит.

 • dantonov says:


  Антония Първанова е ярък пример за …
  Антония Първанова е ярък пример за клиентелизъм – може да се напише добра статия за пътя и от училищен доктор до народен представител. Ще бъде доста поучителна, вервайте ми! :)

 • gothic says:


  извинявайте за брутализма…
  принципно не съм циник, но много се чудя-колко ли киламетра п…и са издухали тези красавици, за да са в политиката? То да беше само тя….

 • elisaveta says:


  Аз мисля, че изборът на НДСВ е много …
  Аз мисля, че изборът на НДСВ е много оригинален (смея се!)…
  Таман през кметската надпревара една роза ще краси двама страховити генерали, един шут и един икономист, който през последните години не е живял в България, но твърди, че би могъл да се справи с концесията за "Софийска вода"…
  Мноо кул! :)

 • mph says:


  Абе
  ако зорът е кмета да ни плакне окото от телевизионния екран, имам и по-добри предложгения. Лошото е, че пак ще си живея на улице без настилка, с бисквитки в джоба за радост на песовете и в битки с мрачни персони в общината.

 • gothic says:


  тъстът ми преди време беше кмет на …
  тъстът ми преди време беше кмет на едно малко градче…на въпроса ми какво е най-важното, за да управляваш една община той ми отговори, че най-важното е екипа с който работиш…ето там май е най-големия проблем на местните власти, независимо къде…

 • sladurana86 says:


  :)
  С тая кандидатура НДСВ участват просто формално. Сега остава и да видим АТАКА какво ще измъдрят, сигурно пак ще кандидатират Воленчо

 • ssstto says:


  Kак не ви е срам,забравихте ли за торентите?
  Антония Първанова единствена се опълчи на оня звяр Явор Колев и защити зараждащото се роботронно общество и торентите му.
  http://ssstto.blog.bg/viewpost.php?id=69520

 • анонимен says:


  до #1как може да се мисли по този н…
  до #1как може да се мисли по този начин бе,ще правим само опити с разни курветини кой как ще изглежда на екрана

 • анонимен says:


  ВСЕ АНОНИМНИ!
  Все анонимни"мъже" хулят жената. Видяла лиса че е кисело гродено…

 • mirchev says:


  @17 анонимен…
  Е, и ти не се цепиш от колектива… :)

 • sparhawk says:


  До сладурана
  архонт Бинев ще е кандидата на Атака.

 • marty says:


  Пак страхотен постинг
  Браво Мирчев !!!
  Току що чух тази новина по тв и бях изумена.
  Ти знаеш, че аз съм десен човек и това не би следвало да ме интересува,
  обаче знаеш ли какво измислих.
  Че чрез нейната кандидатура НДСВ ще си провери подкрепата /реално/ в София към дата 28 окт.
  Поздрави.

 • sladurana86 says:


  sparhawk
  Е Бинев не е ли вече в Европарламента?! Ако се кандидатира за кмет и ако спечели, ще остави мекото евроместенце ли?! Аз подучух, че май Велизар Енчев спрягат, или се бъркам

 • анонимен says:


  Напуснах България преди много в…
  Напуснах България преди много време. Не искам правя дискусии дали съм бил от качествените жители на тази държава или от аутсайдерите (склонен съм да се причисля към втората категория). След няколко години в чужбина получих e-mail от мои приятели, които ме информираха, че съм опасен престъпник, който дължи много пари на БГ за т.н. здравно осигуряване. Помислих, че това е шега, но проверих по ЕГН, че наистина съм влкючен в списъка на някакви длъжници. Бях заинтригуван кой е човека инициирал тази кампания и това се оказа тази дама с апетитните крака. Според информация от проверени изсточници, това красиво създание бе притиснато от нейните приятели – мутрите да намери допълнителни пари от бюджета, за да се доизточи здравната каса за лекарства доставени от бандюгите. И тази мила жена заплашваше като мутра, че ще ни вземат телевизорите, имотите и апартаментите. Не се бях чувствал по-унизен никога в живота си. Това бе една от главните причини да кандидатствам и да взема гражданство в държавата, където живея. Сега нямам време за глупости, но съм се зарекъл да се срещна лично с тази госпожа, ако ще да е след 30 години. Тогава ще наруша един от основните принципи на христянството!

 • sladurana86 says:


  bloghead
  "Извинявай, но по-голташки аргумент не бях чувал досега. Всъщност останалите в постинга ти аргументи неотстъпват по глупост."
  Извинявай, ама аз се чудя как все се намират такива като теб. Да не казвам докъде сте ми стигнали такива умници!!! КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА НЕ ГО ЧЕТИ. Тук е САМО за интелигентни хора!!!
  СЪС ЗДРАВЕ!!!!

 • sparhawk says:


  Енчев
  е независим кандидат за общински съветник от крайнолява листа. Бинев е фаворит за кметския пост от "Атака" и е готов да остави мястото в Европарламента. Има шанс да не е той, но вероятно ще е той. Ще е интересно ако пуснат Велизар, обаче.

 • antonov says:


  Антония става само за едно но това не …
  Антония става само за едно но това не е кметуването….Но тук некой пише,че и за това не
  става…

 • mirchev says:


  @bloghead
  1. Не съм от София. В София само работя. Родом съм от Добрич и до преди 3 години съм живял в този град.
  2. Антония Първанова е родом от Добрич, работила е в Добрич, специализирала е в чужбина. За да се кандидатира човек за кмет на София, той най-малкото трябва да познава проблемите на града. Тя подобен опит няма. Ако бъде избрана първата 1г. ще "навлиза в работата" и ако приемем, че е невероятно честен човек за тази 1г. обиграните (с по няколко мандата)общинските съветници ще въртят далавери.
  А проблемите на българския североизток мога свободно да коментира, защото смея да кажа, че живея с тях.
  За мен предизвика любопитство начина ти на изразяване… "голташки", "глупост"… интересен агресивен тон. Да пием кафе някой път? :)

 • utremer says:


  Много правилен и арвументиран пост,
  за което те поздравявам. За "щастие" такава е ситуацията само в София. Ходът на НДСВ може да с опише само с една дума – отчаяние. Нямаше ли да е по-удачно да предложат самия си лидер. Пак ще е абсурдно, но поне повече гласове ще обере. Елате на бира във Варна, стига с тия "витошки" кафета :))

 • анонимен says:


  narayana777
  negovo veli4estvo e imal originalnata idei da predostavi tazi dama za izborite na kmet nai-veroiatno osveten ot ideiata 4e tj 6te radva okoto na izbiratelite maje.pone da be6e predlojil azis,kato biseksualen moje6e da spe4eli pove4e glasove v absurdistanskata stolica.

 • meto76 says:


  Антония Първанова е една от най-…
  Антония Първанова е една от най-добрите кандидатури аз кмет, заедно с Мартин Заимов.Тя е доктор, тойй е икономист; Ако живеехме в нормална държава това щяха да са кандидатите за балотаж; но ние живеем в държавата на простаците и най-вероятно на балотаж ще бъдат един пожарникар, бодигард на Тато и едно ченге от ДС.Познайте от три пъти за кой говоря.

 • анонимен says:


  bili
  Не хвалете някого като не го познавате. Първанова е не само подлога и слугинаж,а и удивително крадлива твар.

 • mirchev says:


  @bloghead
  Г-н ХП,
  като за начало – не съм привърженик на анонимниците в интернет. Особено, ако въпросните анонимници започнат да се опитват да дават оценка някому или да застават с мнение зад сравнително сериозна теза. Предпочитам комуникацията с личности, които излизат с името си, а не с разни псевдоними от рода на Хлебчо Пантофов ( http://bloghead.blog.bg/profile.php ).
  По „Теза 1” – Не мисля, че е нужно да давам дълги обяснения – дългите постинги не се четат. Написал съм го кратко и ясно. В блога си комуникирам (за моя радост) предимно с интелигентни хора и не се налага да обяснявам, че е доста трудно да убедиш един избирател, как ставаш за кмет на град,в който имаш прекарани няколко месеца… Никъде не съм написал, че е задължително местожителството при кандидатстване за кметски пост – това е някакво твое тълкувание.
  По „Теза 2” – Това, което направи Първанова тогава си беше чист PR (колкото и да се измърси тая дума напоследък…). Действията на ГДБОП не са били прекратени, те продължават работата си. Просто общественото мнение – нещо като „гражданско общество в зародиш” толкова се разбунтува, че властта се уплаши. А всъщност ставаше дума основно за торенти и друго нелегално съдържание, което в 90% е порно и филми. В това отношение аз подкрепям ГДБОП и смятам действията им тогава за правилни. Друг е въпросът дали в този момент това бяха най-големите престъпници в държавата, но това е съвсем различна тема…
  По „Теза 3” – Не правя опит да отвличам общественото мнение от по-важни проблеми… не съм се взел толкова насериозно ;) – Относно изложбата – не вярвах, че се налага, но явно е нужно пояснение:
  – Всички знаят кой е Васил Божков – човек, който натрупа значителен финансов ресурс по изключително съмнителен начин. Човек, който към настоящия момент по всякакъв начин се мъчи да изчисти името си. Не случайно, след като се размирисаха нещата един по един родни политици започнаха да се разграничават от случката с изложбата. Иначе мерси от меценатство с изпрани или окрадени от България пари.
  По „Теза 4” – НЕ ЧЕТЕШ!!! Написал съм, че й куца подготовката в областта на икономиката. Ето ти точен цитат: „Това е къде, къде по-реална цел, отколкото борбата с двама генерали и един блестящ икономист в област, в която подготовката й меко казано куца.”
  По „Теза 5” – „Звучи малко жълтарско и някак странно при липса на конкретни доказателства.” – Да, ама не! Конкретни доказателства цяла България ги видя по bTV – как Антония Първанова играе кючеци на ромска сватба, малко преди местни избори. Тогава на „хорото” й пригласяше и тогавашната кандидат-кметица Детелина Николова. Ако ти не знаеш този факт мога да те свържа с човека, правил записа, както и да издействаме едно копие.
  На мен подхода на тази госпожа никак не ми харесва. Бил съм на няколко срещи, организирани от нея – безспорно има някакви качества, но тя не е типът политик, който на мен ми допада. И тъй като в Добрич я познават най-добре – елементарната проверка е тя да участва в мажоритарен вот в града. Но с условието да не купува цигански гласове, защото на последните избори тя точно това организираше. Един от свидетелите бе човек – мой роднина, който още същия ден ми описа в подробности подхода на г-жа Първанова и предизборния щаб на НДСВ в града.
  Антония Първанова (пише се с „Ъ”, не с „А”, както го бе написал в предното си мнение) за мен е един изхабен политик, загубил доверието на хората, от типа на Иван Костов, но не и от неговата величина.
  ХП, повече няма да водя диалог с теб, но ме подразниха обидните епитети, които използва в първия си коментар. Подобен тип изказ имат предимно хора, които използват анонимността, която им предлага интернет (а в случая и blog.bg) по възможно най-некоректния начин. Подобен тип хора при среща „на живо” поддържат един далеч не толкова агресивен тон… тъжна (страхлива) БГ картинка…

  Успех и ще съм благодарен ако не посещаваш този блог в бъдеще!

 • rossizoran says:


  здравей ЗЕМЛЯК!
  И аз съм родена в Добрич!Напълно те подкрепям за Първанова!!!Снощи каза тя по ТВ,че е "100 % -ва жена "и на това залага…..без коментар."Докторке,докторке…..що не си стоя да си плетиш плетките в езиковата,ами тръгна да ги плетеш в политиката????"И още нещо -хората в североизтока не са заспали!!!!!!!!!!!

 • анонимен says:


  жена
  Зашто БЪЛГАРИНО,трябва винаги да клеветиш? Зашто просто не спрете да говорите за хора които не познавате ?

Галерия
protest_obshtina_varna-5 img_0840 romans2 dsc09552 tony_blair_dublin-36 fsb_kontsert_ndk_2010_sofia-24 bulgaria-poland-2012-66 img_3791