Търсене
Всички публикации

Баба ми подкрепя инициативата на Тони Блеър за освобождаване на българките в Либия

    След като изгуби всякаква надежда за участие във VIP brother и бе нечестно отстранена от Music idol, баба ми предприе серия обществени инициативи.
    От млади години баба Танче е фенка на английската кралица. И като стара аристократка прие присърце призива на Тони Блеър за освобождаването на медицинските ни сестри в Либия. Абстрахирайки се от този осемгодишен абсурд в Джамахирията, тя позира с отличителни британски символи – в знак на благодарност за “смелите” и категорични действия на британския премиер по каузата за завръщане на мед. сестри в Родината.

     Тъй като не са в пряк контакт, баба ми ме помоли, ако е възможно да изпратя на Тони приятелски поздрав с пожелание за чиста съвест и запазено мъжко достойнство. Баба ми е впечатлена от скоростта на уговаряне на договори за добив на петрол от английски компании в Либия и е сигурна, че това е част от тайния план на Блеър, свързан с края на осемгодишната сага. И в никакъв случай не вярва в слуховете, че на Тони му е все тая за българките, а се интересува само от концесиите за добив на петрол, в най-богатата на “черно злато” страна в Африка.

 

   

Comments are closed.

Галерия
img_1789 dsc09596 img_5857 birmingham-54 img_2578 img_3284 2013-10-08-21-27-23 ulitsa_kniajevska-2