Търсене
Всички публикации

Бойкоборисовщини III

Бойко Борисов днес бе в Добрич. Откри новия център, игрище и най-вече дойде да подкрепи кмета Детелина Николова в предстоящите местни избори. Направи огромен гаф, обаче – влезе в мутренския си образ и заплаши протестиращите, че ще подпише за добива на шистов газ „на инат“. В ония държави (дето ги гоним) след подобни думи следва оставка в рамките на няколко часа. Тук, у нас като чуят това герберчетата си казват „а така, да си знаят!“, а останалите гледат тъпо новия БГ вожд… Или поне така той си мисли.

Оставка няма да има, това е ясно. Ще излезе само Трайков да обясни, че той премиера не е искал това да каже и че нищо няма да подписваме (поне не преди изборите). Да де, но проблемът с добива на шистов газ е сериозен и държавата трябва да има сериозна позиция, а премиерът й е желателно да не се държи като мутра. Всъщност същата бе и реакцията му по време на протеста срещу отмяната на забраната за пушене на обществени места. Бойкоборисовщината продължава.

YouTube Preview Image

2 Responses to “Бойкоборисовщини III”

  • Marfa says:

    Само че този път никой няма да излезе да се обяснява и никой няма да се наеме да бъде тълмач на думите на тоя инфантил. Просто вече си знаем, че “он така си говори”. Мен лично ме плаши липсата на някаква смислена медийна реакция по въпроса.

  • mirchev says:

    Медиите може би това са очаквали… Или просто плащанията по изборите вече са извършени и не е хубаво да се противоречи :)))

Галерия
img_0767 elka3 dsc09620 cska-sofia-styaua-bucurest-11 img_2290 img_3045 img_3605 img_3737